Vårt erbjudande för din elbil

Vi hjälper dig med elen till din bil och egen laddstolpe hemma hos dig. Bland våra produkter finns tre olika laddboxar som förenklar din vardag med elbil.

Liten

Laddbox GARO upp till 3,7kW 1-fas 16A

Liten är vår billigaste laddbox. Den passar bra för dig med laddhybrid som vill installera en riktig box och slippa riskerna med att ladda direkt ur vägguttaget.

  • Enkel laddare för typiskt hybridbil
  • laddar upp till ca 2mils bilkörning per timma

Stor

Laddbox GARO upp till 22kW 3-fas 32A

Stor är vår laddbox för framtiden. Den passar dig som kör ren elbil med kravet att ladda så fort som möjligt. Den kan utrustas med dynamisk lastbalansering så du maxa din laddning, utifrån din huvudsäkring, på upp till 35A. Tack vare laddarens höga kapacitet och avancerade teknik är den även kompatibel med kommande generationer av elbilar.

Vår absoluta toppsäljare!

Kontakta oss för pris

Du vet väl att du kan utnyttja de skattemässiga Grön teknik avdraget för din ladd-installation

Våra laddboxar i detalj

Alla laddboxar av typen GARO går att få med fast kabel på 2-5 meter eller med uttag. Väljer du till en inbyggd dynamisk lastbalansering i din 3-fas laddbox, så kan du reducera laddströmmen till fordonet och därmed undvika att bostaden belastas med ytterligare förbrukning. På så sätt minimerar du också risken att huvudsäkring till bostaden löser ut.

Garo 3-fas laddboxar är framtidssäkra om man vill lägga till komponenter, exempelvis en wifi-modul.

Kontakta oss gärna för mer information!

Trött på för kort laddkabel?

Vi erbjuder även en laddkabel av typen Mode 3. Den är hela 7 meter lång och utrustad med en typ 2-kontakt. Kabeln är en slittålig enfaskabel som tack vare sin längd är mycket praktisk när bilen inte kan parkeras nära laddningsuttaget. Kabelns kapacitet ligger på max. 16A/3,5 kW som ger en mycket effektiv laddning.

Kontakta oss för pris.